over

Met Zonder Jas

When life throws you a rainy day, play in de puddles.

– Pooh Bear

PXL_20210902_174014965

Samen zijn, buiten spelen en plezier hebben. Daar wil Met Zonder Jas graag voor staan. Buiten zijn en spelen is niet alleen leuk, het is ook hartstikke goed voor je! De frisse lucht, de wind in je haren, het zonnetje in je gezicht of de regendruppels op je jas. Dat klinkt toch heerlijk!? En dat is het ook!

Wil je ook een lief babyboompje thuis? In het voorjaar groeien ze uit de grond. Sommige overleven dit niet. Die kun je meenemen naar huis!
Sieb Met Zonder Jas

Loes over Sieb:

Sieb is mijn broer. Maar hij is ook een vriend, een zoon, een vader en een partner. Sieb is actief, zorgzaam, lief en hij gaat voor het vuur voor zijn vrienden. Sieb weet overal vrienden te maken. Echt heel bijzonder om te zien! 

Sieb is heel sterk in het maken van speurtochten of het verzinnen van activiteiten voor zijn zoontje en de kinderen van zijn vrienden. En hij weet veel over riskant spel en natuurlijk ouderschap!

Sieb over Loes

Loes is altijd bezig en overal. Overly excited about life zeggen haar vrienden wel eens. Loes is speels en creatief (ze kleurt, fotografeert en schrijft) en is graag buiten. Maar ook wel graag binnen. 

Hoewel ze graag knutselt, heeft ze ook twee linkerhanden en gaan regelmatig dingen mis. Cyanotype verkeerd gemixt, lantaarntjes omgeduwd door de katten, bloemen beschimmeld omdat ze de deksel niet goed dicht gedaan heeft. Dat vindt ze gelukkig nooit erg. En het is stiekem ook wel weer handig, want dan weten we ook wat we níet moeten doen.

Off all the pads you take in life. Make sure some are dirt.

– John Muir

Loes in de modder, blotevoetenpad met baby in de sling

Alle modder-avitiviteiten

In de media

In 2023 staan we elk kwartaal in Vettt

2022: Studio Whooom. Onderdeel van de jaarkrant

2021-2022: Scharrel je rot. Onze vaste rubriek  voor Wilde Vrouw Magazine (voorheen Kiind).

Volg ons op Insta

Wil je ons helpen groeien? Doe dan gewoon lekker mee met de activiteiten! Als je het leuk vindt, post je activiteit dan op social media met de hashtag #metzonderjascom! Daar worden we echt blij van <3! Oh en volg ons op social media! 

When life throws you a rainy day, play in de puddles.

– Pooh Bear