Over Met Zonder Jas

♥ Maak kostbare herinneringen en geniet van buiten
♥ Jouw bron voor leuke en leerzame activiteiten

Metzonderjas - Marlies Bosma-108

Stel je eens voor...

Een wereld vol avontuur, ontdekking en onvergetelijke herinneringen. Een wereld waarin ouders en kinderen samen de magie van de natuur ervaren en de waarde van quality time herontdekken. Welkom bij Met Zonder Jas, hét buitenspeelplatform dat gezinnen uitdaagt om meer te genieten van het buitenleven.

Bij Met Zonder Jas geloven we dat de mooiste herinneringen worden gemaakt als je de jas uitdoet en jezelf overgeeft aan de vrije natuur. We hebben een schatkist vol activiteiten en ideeën samengesteld, speciaal ontworpen om ouders en kinderen te inspireren om samen op avontuur te gaan. Van spannende speurtochten en creatieve knutselprojecten tot actieve spellen en ontdekkingen in de natuur, er is voor elk gezin wel iets te vinden.

Maar Met Zonder Jas is meer dan alleen een verzameling van leuke activiteiten. Het is een beweging, een levensstijl. We moedigen gezinnen aan om de schermen achter zich te laten en de wereld buiten te omarmen. Om samen te rennen, te springen, te lachen en te genieten van de prachtige omgeving om hen heen. Want buitenspelen is niet alleen leuk, het is ook goed voor de gezondheid, de ontwikkeling en de band tussen ouders en kind.

Dus waar wacht je nog op? Stap naar buiten en laat je verwonderen door de natuurlijke schoonheid om je heen. We staan klaar om je te begeleiden op dit avontuurlijke pad. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan. Doe je mee?

Loes en Sieb

Maak kennis met Loes Heerink en Sieb Heerink, het bevlogen broer-en-zus team achter Met Zonder Jas. Ze zijn niet alleen familie, maar ze delen ook een passie voor avontuur, natuur en het creëren van waardevolle herinneringen.

Sieb is een meester in het bedenken van spannende speurtochten en het organiseren van activiteiten voor kinderen.

Loes, bekend om haar speelsheid en creatieve geest, zorgt voor kleurrijke avonturen en verrassende ontdekkingen.

Samen hebben ze Met Zonder Jas opgericht om gezinnen te inspireren om meer naar buiten te gaan, samen te genieten en blijvende herinneringen te maken.

Bekend van

Samenwerken met Met Zonder Jas?

Met Zonder Jas gelooft in de kracht van samenwerken en het bundelen van expertise om gezinnen te inspireren en te ondersteunen bij het creëren van waardevolle buitenspeelervaringen. We staan open voor samenwerkingen met gelijkgestemde organisaties en partners die dezelfde passie delen voor het bevorderen van buitenspelen, natuurbeleving en het versterken van gezinsbanden.

Of je nu een natuureducatiecentrum, speeltuin, kinderopvangcentrum, school, tijdschrift of een andere organisatie bent die zich richt op kinderen en gezinnen, we staan klaar om ideeën uit te wisselen en mogelijkheden te verkennen. Samen kunnen we unieke content creëren, evenementen organiseren, expertise delen en de buitenspeelervaringen van kinderen overal verbeteren.

Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Met Zonder Jas, neem dan gerust contact met ons op via loes@metzonderjas.com of sieb@metzonderjas.com. We kijken ernaar uit om met jou te praten en te ontdekken hoe we gezamenlijk de impact kunnen vergroten en gezinnen kunnen ondersteunen bij het maken van blijvende herinneringen!