Waterpret baby’s en dreumesen.

Onze kleine is helemaal gek van water. Een echte waterrat. Dat heeft hij niet van pap of mam. Zwemmen vindt hij geweldig, badderen, douchen, een badje, maar ook z’n drinkbeker op de kop houden en vervolgens slaan op het water dat op tafel ligt. Dat bracht ons op het idee om een bakplaat te vullen met water en in de tuin te leggen!

Hij vond het overigens heerlijk. Hij kon lekker tummy time oefenen en ondertussen meppen op het water en de speeltjes heen en weer gooien. Al vond hij het water het interessantst.

waterpret baby's, bakplaat vullen met water en geheid pret.

Wat heb je nodig?

  • Een bakplaat
  • Water, eventueel wat warmer water
  • Een handdoek
  • Een parasol als de zon hard schijnt.

We hebben Tobias en de bakplaat ook op een kleed gelegd dat nat mag worden. Op het moment was de grond nog een beetje frisjes. Ik heb eerst mijzelf een beetje nat gemaakt om te kijken of het aangenaam was. En heb je ook een baby die er vandoor gaat? Dan is een kussen tussen de baby en de bakplaat ook aan te reden. Tobias kroop elke keer in de bakplaat, een kussen lost dat op.

Is het erg warm? Let dan ook op geschikte kleding voor hitte.

waterpret baby's, bakplaat vullen met water en geheid pret.

CONCLUSIE

Vijf sterren! ★★★★★

Activiteit: Aan Tobias zn reactie te zien, vond hij het erg leuk!
Resultaat: Erg leuk :). Mooi om te zien! Wij doen het dan ook met enige regelmaat.
Kosten: Gratis!
Wanneer: Deze activiteit is het fijnst wanneer het weer een beetje warm weer is. Let ook op de wind. Je baby wordt nat, dus een koud windje is niet zo prettig. Wij hebben dit gedaan aan het eind van de lente, lekker in het zonnetje.

Ben je aan de slag gegaan met de bakplaat? Laat het ons weten, want we zijn benieuwd! Heb je een foto? Post deze op Facebook of Instagram. Vergeet ons niet te taggen of de hashtag #metzonderjascom te gebruiken. Daar worden we blij van♥!